PESANAN IKHLAS DARIPADA PENGASAS PERGURUAN SUKMA INSANI :-

SEBELUM ANDA MEMAHARI DAN INGIN MEMPELAJARI SESUATU PROGRAM KEILMUAN DARI PIHAK KAMI, KAMI SYORKAN ANDA UNTUK MEMINTA PETUNJUK DARI ALLAH ( MUSLIM DENGAN SHOLAT ISTIKHARAH) DEMI KEMANTAPAN HATI ANDA. SAMPAIKAN KESEMUA PERTANYAAN DALAM BATIN ANDA KEPADA ILLAHI YANG MAHA MENGETAHUI AGAR TIDAK JADI TIDAK KEPUASAN DAN TIDAK KESERASIAN ANDA DENGAN PROGRAM PROGRAM KAMI. LEBIH BAIK BERTANYA DENGAN ILLAHI DARI MANUSIA KERANA KUNCI SUKSES KEILMUAN ADA PADA IMAN DAN BUKANNYA DARI ILMU SEMATA-MATA. KAMI HANYA MELAYANI ANDA YANG SERIUS DAN FAHAM TENTANG KONSEP ILMU KERANA KAMI TAK MAHU DIANGGAP SEBAGAI PENJUAL KITAB/NOTA ATAU PROGRAM KOSONG SEMATA MATA KERANA DIBELAKANG HARI NANTI ANDA MEMPERSOAL KEMBALI HASIL PROGRAM KAMI PADA DIRI ANDA. JADI KAMI MENGAJAK ANDA UNTUK SAMA SAMA SELALU MEMINTA PETUNJUK SESUATU PERMASALAHAN ATAU PERTANYAAN DIRI PERIBADI ANDA PADA ILLAHI. DENGAN SECARA TAK LANGSUNG BEGINI KITA MAKIN MENDEKATKAN DIRI KITA PADA ILLAHI JUGA DENGAN SOLAT DAN BERDOA SECARA ISTIQOMAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KEHIDUPAN MUSLIM KERANA DOA ADALAH SENJATA PAMUNGKAS ORANG-ORANG MUKMIN.

Isnin, 7 Mac 2011

GEMBLENGAN GRANDMASTER AURA SUKMA INSANI


-->
Insyaallah di dalam program ini anda akan diijazahkan dengan keilmuan tingkat tinggi di mana ilmu-ilmu dalam program ini adalah amalan para wali dari tanah jawa. Ilmu-ilmu yang akan diijazahkan adalah :-
-Ilmu Asma Sirr – Manfaatnya : sebagai kunci ilmu metafizik, menyempurnakan ilmu apa pun yang sudah dimiliki, membuka potensi diri, melancarkan rezeki dan banyak lagi kelebihan ilmu ini.
-Ilmu Inti Mind Power Islami (Hizib Hikmah) – Manfaatnya : untuk merawat kerasukan, kekebalan (waktu terdesak), keselamatan zahir dan batin dan lain-lain.
-Ilmu Inti Air Malaikat – Manfaatnya : mengisi air untuk penyembuhan, sulit jodoh, kerezekian dan lain-lain dengan bantuan para malaikat Allah untuk membantu dalam segala urusan.
-Ilmu Inti Aji Sabdo Dadi Versi Jawa – Manfaatnya untuk mendatangkan 1001 hajat, dengan memiliki ajian ini segala perkataan kita akan terwujud dengan izin Allah.
-Ilmu Asmak Hafadzah (Malaikat Pendamping) – Manfaatnya untuk mengaktifkan malaikat pendamping untuk memperkuatkan energy ilmu, mengalahkan musuh, mengusir musuh dan banyak lagi manfaatnya mengikut niat pengamal.
-Ilmu Asmak Banten – Manfaatnya untuk aura proteksi kekebalan, aura sihat tubuh badan, aura kewibawaan, memudahkan bertemu dengan saudara ghaib dan multi fungsi sesuai niat.
-Ilmu Asmak Malaikat Muqorrobin (Malaikat Empat) Versi Kejawen – Manfaatnya untuk kebal senjata tajam dengan izin Allah, pukulan berbisa, pengisian pada orang lain, pagar diri dan multi fungsi sesuai niat.
Lain-lain ilmu yang diijazahkan dalam program ini adalah :-
-Aji Lebur Wesi, Ilmu meringankan tubuh, Asmak Debus Jawara Banten, Asmak Samara Angin, Ilmu Jubah Besi Versi Kejawen, Asmak Payung Allah, Ilmu Syahadat Ghaib (Nur Ghaib sejati), Tenaga Dalam Sukma Sejati, Ilmu Tameng Baja Raga, Ilmu Nur Illahi, Ilmu Tenaga Dalam Jaka Tingkir, Aji Kulhu Geni, Ilmu Inti Salju (Energi Pendingin / Anti Api), Ilmu Inti Rajah Kalacakra Cakraningrat, Ilmu Pancar Aura, Terapi Aura Mandi Bunga (Doa Cahaya), Ilmu Aura Pelaris, Ilmu Guru Sejati (Sedulur Papat) dan lain-lain lagi.
Mahar untuk program ini adalah RM 900.00
Boleh secara jarak jauh dan hadir diri.