PESANAN IKHLAS DARIPADA PENGASAS PERGURUAN SUKMA INSANI :-

SEBELUM ANDA MEMAHARI DAN INGIN MEMPELAJARI SESUATU PROGRAM KEILMUAN DARI PIHAK KAMI, KAMI SYORKAN ANDA UNTUK MEMINTA PETUNJUK DARI ALLAH ( MUSLIM DENGAN SHOLAT ISTIKHARAH) DEMI KEMANTAPAN HATI ANDA. SAMPAIKAN KESEMUA PERTANYAAN DALAM BATIN ANDA KEPADA ILLAHI YANG MAHA MENGETAHUI AGAR TIDAK JADI TIDAK KEPUASAN DAN TIDAK KESERASIAN ANDA DENGAN PROGRAM PROGRAM KAMI. LEBIH BAIK BERTANYA DENGAN ILLAHI DARI MANUSIA KERANA KUNCI SUKSES KEILMUAN ADA PADA IMAN DAN BUKANNYA DARI ILMU SEMATA-MATA. KAMI HANYA MELAYANI ANDA YANG SERIUS DAN FAHAM TENTANG KONSEP ILMU KERANA KAMI TAK MAHU DIANGGAP SEBAGAI PENJUAL KITAB/NOTA ATAU PROGRAM KOSONG SEMATA MATA KERANA DIBELAKANG HARI NANTI ANDA MEMPERSOAL KEMBALI HASIL PROGRAM KAMI PADA DIRI ANDA. JADI KAMI MENGAJAK ANDA UNTUK SAMA SAMA SELALU MEMINTA PETUNJUK SESUATU PERMASALAHAN ATAU PERTANYAAN DIRI PERIBADI ANDA PADA ILLAHI. DENGAN SECARA TAK LANGSUNG BEGINI KITA MAKIN MENDEKATKAN DIRI KITA PADA ILLAHI JUGA DENGAN SOLAT DAN BERDOA SECARA ISTIQOMAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KEHIDUPAN MUSLIM KERANA DOA ADALAH SENJATA PAMUNGKAS ORANG-ORANG MUKMIN.

Jumaat, 16 November 2012

Program Master Tenaga Dalam Hawa Murni ( Aura & Energi Inti Cakra Metafizik) )

Gemblengan & Bio - Adjustment
Master Tenaga Dalam Hawa Murni
( Aura & Energi Inti Cakra Metafisis )

Dalam gemblengan ini akan diajarkan jenis-jenis pernafasan dari tradisi perguruan tenaga dalam pernafasan serta pengolahan jurusan khususnya. Pengamal akan diajarkan untuk mengolah 8 jurus inti tenaga dalam cakra metafisis termasuk diberikan penjelasan tentang lokasi 7 titik-titik inti pusat energi didalam tubuh & cara menyerap energi dari 8 pusat daya energi luaran yang berada dibumi & alam semesta insyallah. Pengolahan & cara untuk akses serta menggunakan energi-energi inti diri serta pusat-pusat energi alam semesta yang mudah & senang hanya perlukan niat murni,fikiran & keyakinan diri,ia seakan keilmuan reiki tapi tanpa perlu melakarkan simbol-simbol dll. Keilmuan ni murni sebuah ilmu pengolahan tenaga dalam cakra metafisis,jadi boleh dipelajari oleh semua tanpa batas agama,bangsa mahupun umur insyallah.
8 jurus inti khusus tenaga dalam energi cakra metafisis yang akan diajarkan adalah:

1. Jurus Bumi - energi bumi untuk menambah kekuatan,ketenangan,keyakinan & sangat dibutuhkan dalam proses pengobatan.
2. Jurus Angin - energi angin untuk kekuatan daya dorong & daya tolak.
3. Jurus Air - energi air untuk ketenangan,kekuatan & memberikan efek dingin dalam pengobatan.
4. Jurus Api - energi api untuk kekuatan,keberanian & efek panas.
5. Jurus Matahari - energi untuk kesehatan,pengobatan & kekuatan.
6. Jurus Bulan - energi untuk memperbaiki aura.
7. Jurus Bintang - energi untuk kekuatan & pengobatan. 
8. Jurus Meteor - energi meteor untuk kekuatan & menyempurnakan energi lainnya.

Antara manfaat-manfaat lain ilmu ini adalah untuk pertingkat energi diri (energi booster),kesehatan diri sendiri & orang lain secara berdepan atau jarak jauh,membuat benteng batin,keselamatan,mengisi energi pada pelbagai media,memagari lokasi,melihat aura,silat gerak,pertingkatkan tenaga batin.

Mahar Program Master : RM 350.00